IT

Windows 10

Is Windows 10 voor u interessant? Blijven uw gegevens bewaard? Werkt mijn apparaat na de update weer het zelfde? Dit zijn zo maar een paar vragen die regelmatig gesteld worden.

Voor elke gebruiker is er een ander advies w.b.t. Windows 10 en zeker voor de zakelijk gebruiker adviseren wij wat terughoudendheid. Bel ons gerust even voor een gesprekje.

 

 

Windows-10-Logo


 

own_cloud

Uw eigen documenten “Cloud”

Wij kunnen voor u een persoonlijke Cloud inrichten voor al uw documenten en foto’s. Vanaf elk apparaat uw gegevens benaderen! Tevens kan de persoonlijke Cloud worden gebruikt als back-up medium zodat er bij calamiteiten geen data verlies optreed .

Vraag ons naar de mogelijkheden.


Netwerk onderhoud

Welcom IT kan voor u het netwerk periodiek onderhouden of u kunt ons bellen zodra er storingen of problemen zijn.

Wij komen bij u langs of, indien mogelijk, kijken vanaf afstand even mee wat het probleem is en of we dat direct kunnen oplossen.

005_3d_8000x6000

Responsive-5
PC and laptop

Een apparaat wat wordt gebruikt zal op den duur ook trager worden en/of vervuilt raken, wij kunnen u helpen met het opschonen en onderhouden van uw apparatuur.

Ook voor het leveren van een nieuwe pc  en/of advies bent u bij ons aan het juiste adres.


(WiFi) Netwerk

Er komen steeds meer apparaten die verbonden gaan worden met het internet, u netwerk moet dus goed functioneren om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Wij kunnen u ondersteunen en adviseren om dit te optimaliseren.

router

wifi
WiFi Dekking

Er zijn vaak problemen met het WiFi signaal en daardoor ook met de snelheid, dit is niet nodig met de huidige WiFi mogelijkheden! Er zijn meerdere manieren het signaal te verbeteren zonder verlies van stabiliteit en/of snelheid.

Wij kunnen u hierover adviseren en dit eventueel inrichten en beveiligen indien nodig.